maanantai 8. toukokuuta 2017

Perehtyminen

1. Omistajat ovat Sari ja Heikki Kokko. Kahvila on perustettu vuonna 1947.

2. Kahvilan liikeidea on laadukkaat ja luotettavat tuotteet.

3. Työntekijän tulisi hallita ammatillisen koulutuksen jälkeen alan taitoja, yhteistyötaitoja ja olla avoin.

4. Toiminnan laatua seurataan vallitsevaa lainsäädäntöä, elintarvikelakia noudattaen. Työntekijät vastaavat itsestään ja muista. Kerätään asiakaspalautetta.

Yrityksen asioista tiedotetaan palavereitse, puhelimitse, sähköpostilla ja taululla/televisiolla joka löytyy joka kahvilasta.

Työntekijöiden perehdyttäminen tapahtuu joka kahvilassa sen toimintatavoilla.

Henkilöstön työhyvinvoinnista huolehditaan työterveystarkastuksilla ja tyytyväisyystutkimuksilla.

Laurell oy näkyy monissa paikoissa kuten esim. Facebookissa ja on eri yhteistyökumppaneita. Laurellin autoissa on mainokset. Osallistui myös Suomen paras leipomo kisaan vuonna 2014 ja tuli siinä toiseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti